Ervaringscoaches Houten

Hou 't Simpel!
Ondersteuning bij hulpvragen, informeel en we hebben dezelfde achtergrond!

Iedereen heeft zijn eigen verhaal. Dit is mijn verhaal, wat is de jouwe?

“Ik heb mij aangemeld bij Ervaringscoaches in Houten omdat ik graag iets voor een ander wil betekenen.
De afgelopen jaren heb ik een bewustwordingsproces meegemaakt waarbij ik ben gaan inzien dat ik mij jarenlang onbewust tegen mijn gevoelens heb verzet. Ik ben met hulp van anderen op zoek gegaan naar mijzelf. Daarin heb ik zowel mijn kwetsbaarheden als mijn passies, talenten en kwaliteiten onderzocht.
Ik zou nu heel graag als 'ervaringsdeskundige' aan de slag gaan en anderen willen begeleiden in hun (herstel)proces. Mijn kracht zit in mijn inlevingsvermogen en het maken van een diepere verbinding met anderen. Mensen waarderen vaak mijn directheid, openheid en eerlijkheid.
Mijn persoonlijke missie bij Ervaringscoaches Houten is het vanuit mijn eigen ervaring begeleiden en ondersteunen van mensen.”


STEMPEL
Waarom begrijpt niemand niet wat ik bedoel? Ze hebben echt geen idee hoe ik mij voel.
De rest van mijn leven zal ik het moeten uitleggen. Steeds opnieuw moet ik verantwoording afleggen.
Ik weet wat ik allemaal fout heb gedaan. Helaas maak ik dat nooit meer ongedaan.
Ik heb en ben keer op keer gekwetst. Telkens weer deed ik zo mijn best.
Ik zal voor mijn fouten moeten blijven betalen, maar ik wil zelf mijn leven weer bepalen.
Iedere keer ben ik weer de strijd aan gegaan, weer een kliniek ingegaan.
Wie weet, ooit heel misschien kunnen ze dat uiteindelijk gaan inzien.
Alles kan ik ze beloven, maar wie gaat het ook echt geloven?
Ik heb veel geleerd, had dat nooit verwacht. Maar steeds meer durf ik te geloven in mijn innerlijke kracht.
Ook al voel ik nog steeds de emotie en de pijn. Maar ik vind het fijn om nog steeds nuchter te zijn.
Negativiteit, in welke vorm dan ook, daar neem ik afstand van.
Stil blijf ik hopen dat het STEMPEL er uiteindelijk af kan.


"Ik ben een coach omdat…
.. ik zie dat veel mensen en in emotionele problemen komen omdat ze in een vakje gestopt worden die hun niet past waardoor ze (zelf)destructief gedrag vertonen en waar ze in hun eentje niet uitkomen. Ik kijk graag samen met jou naar hetgeen je een energielek geeft, we onderzoeken dan waarom het zo is om vervolgens te kijken wat er nodig is om in beweging te komen.
Tot mijn 30ste heb ik geleefd vanuit de overtuiging dat ik moest doen wat anderen van me wilde en dat huisje, boompje, beestje het belangrijkste is. Ik mocht vooral geen emoties tonen en kon op een gegeven moment niet meer voelen wat ik nou echt wou. Daarnaast heb ik van jongs af aan het idee dat de manier waarop we met elkaar omgaan (zich beter voordoen dan ze zijn) niet de manier is om prettig met elkaar om te gaan en ben na mijn 30ste op zoek gegaan naar wat wel werkt en heb ontdekt dat verbinding met je emoties en verlangens meer verdieping en voldoening geeft. Sinds 5 jaar help ik mensen weer terug te komen bij wat hun voldoening in het leven geeft en zie ik dat veel mensen aanlopen tegen stigmatisering in hun omgeving.
Business Model You (BMY) is een model om een compleet plaatje van jezelf te maken met je sterke en zwakke kanten. Meestal blijkt dat je meer in huis hebt dan je denkt. In de groep gaan we kijken waar je hulp nodig hebt en hoe je dat kan vinden. Je komt er achter dat je niet de enige bent die ergens tegenaan loopt en je kan leren hoe anderen er mee omgegaan zijn. Je moet het zelf doen maar niet alleen. Het model kan je gebruiken voor het vinden van een baan of opstart van een eigen bedrijf maar ook op elk doel wat je wilt bereiken."

"Ik ben 33 jaar waarvan 13 jaar woonachtig in Houten. 
Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen, een dochter van 12 en 2 zoons van 6 en bijna 5 maanden.
 Ik heb me aangemeld bij de ervaringscoaches omdat ik graag mijn kennis en ervaring deel en inzet om anderen het beste uit zichzelf te leren halen.
 Ik bied mensen graag ondersteuning op de momenten dat ze het zelf even niet meer weten of het allemaal niet goed kunnen overzien maar ook om ze uit een sleur te halen en uit te dagen om dingen te doen die ze alleen niet zouden doen.
Ook bied ik een luisterend oor zonder oordeel. 
Ik hoop veel mensen van jong tot oud, arm of rijk en ga zo maar door bij te kunnen staan en verder te helpen op hun pad."